Jubilej Ateist repa u KST

11:53 25. 04. 2024. FoNet | dep

BEOGRAD - Legendarni novosadski pank-rok bend Atheist Rap ove godine obeležava 35 godina postojanja brojnim nastupima širom regiona, a ekskluzivni beogradski koncert biće održan u petak, 7. juna, u Bašti Kluba studenata tehnike (KST), uz specijalne goste.

Povodom velikog jubileja, specijalno za beogradsku publiku, tokom dva sata žestoke svirke, Atheist Rapće predstaviti retrospektivu najznačajnijih pesama iz svih perioda karijere benda, među kojima su I vanremenski hitovi „Wartburg Limuzina“, „Blue Trabant“, „ORA je pravi način da“, „Godina Kulture“,„Fatamorgana“, „Zapadna Evropa“, „Pritilend“, „Dr. Pop“, „Momci se vraćaju u grad“.

„Izuzetno nam je drago što ćemo ponovno imati priliku da nastupamo pred publikom u Beogradu. KST jeprostor gde smo koncertno rasli i razvijali se, stoga ćemo se potruditi da pružimo svoj maksimum. Ovogputa imamo i duplu proslavu - 35. rođendan benda i 70. rođendan KST-a. Nedavno smo obeležili jubilej u našem gradu, pred prepunom Halom 2 na Novosadskom sajmu, i nadamo se da ćemo preneti tu energiju i na našu omiljenu baštu 7. juna. Dođite da uživate u dva sata panka iz doba Juge!“ – poručili su svojim fanovima članovi benda Atheist Rap.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po promo ceni od 1200 dinara u Klubu Studenata Tehnike, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 73. (kraj) bdr

Share: