Svet

Srbija

Reels

Dubinsko pitanje

Mi ne znamo da li šta hoćemo. Nije to pitanje Brisel ili Moskva već dubinsko pitanje šta hoćemo kao društvo i tu nas vlast sluđuje izjavila je u intervju FoNetu istoričarke Dubravka Srojanović u okviru serijala Kvaka 23.
Vidi sve
Za unutrašnju upotrebu
Za unutrašnju upotrebu
Novinarka i kolumnistkinja Danasa Safeta Biševac izjavila je FoNetu da Ujedinjene nacije ne uspevaju da reše goruće svetske probleme, kao što su ratovi u Gazi i Ukrajini, pa se Kosovom neće ni baviti, ali da će zato predsednik države Aleksandar Vučić svetsku pozornicu iskoristiti za političku propagandu i veličanje kulta svoje ličnosti.
/
Lekovi za pčele
Lekovi za pčele
Pčele napada tridesetak vrsta virusa, a poseban problem pravi parazit pčelinji krpelj, koji je prisutan u skoro svakoj pčelinjoj košnici u Srbiji, rekao je FoNetu docent na Fekultetu veterinarske medicine Uroš Glavinić.
/
Polarizacija medijske scene
Polarizacija medijske scene
Medijska scena je prezasićena medijima koji ne zaslužuju da se tako zovu, izjavila je FoNetu urednica jutarnjeg programa “Probudi se” televizije Nova S Nevena Madžarević, ukazavši na hiperprodukciju lošeg kvaliteta.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 16. do 22. septembra 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/