Muzička fiesta

08:56 14. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Pop-up fiesta muzike i hedonizma, Super-kultivator, biće održana u bašti Super Dota 17. septembra, saopštili su organizatori.

Super-kultivatora će ugostiti Hokona Kornstada iz Norveške koji je je već stekao međunarodnu reputaciju džez saksofoniste.

Pre njega, nastipiće saksofonista Rastko Obradović u duetu sa kontrabasistom Milošem Čolovićem.

Poseban akcenat stavljen je na povezivanje mladih umetnika iz Srbije sa internacionalno etabliranim gostima uz sticanje novih znanja. Hokon Kornstad će držati master klas na temu lupinga i semplovanja uživo u četvrtak 16. septembra u prostorijama Super Dota u partnerstvu sa platformom za neformalno muzičko obrazovanje Multiverzitet.

Super-kultivator donosi jedinstveno iskustvo u epicentru muzike, na korak od umetnika, uz najbolja vina i hranu spremljenu po receptima koji su u porodici kuvara već više decenija.

Proizvod je sinergije marketinške agencije Super Dot i organizacije Multikultivator i njihovih višegodišnjih nezavisnih i zajedničkih projekata i aktivnosti. Izrastao je iz Super Dot PopUp restorana koji je postao mesto okupljanja kritične mase umetnika, mecena i energije da se iz tih susreta kreiraju velike stvari, poput onoga što se u vreme renesanse događalo na evropskim dvorovima.

Svaki posetilac može postati učesnik Super-kultivatora u celovečernjem foto radu Luke Klikovca, fotografa čije su glavne oblasti umetničkog delovanja eksperimentalna fotografija i istraživanje u tehničkim i kreativnim oblastima fotografije.

Broj mesta je ograničen. Ulaznica po ceni od 12.000 dinara obuhvata koncert, večeru i piće tokom cele večeri plus after party. (kraj) dep

Share: