Vulin: Zaharova uvredila Vučića

10:59 06. 09. 2020. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da je svojom objavom na Fejsbuku povodom Vučićevogsusreta sa Trampom portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova uvredila predsednika Srbije i sve koji i Rusiju i Srbiju brane "na težim mestima" od društvenih mreža.

"Vučić svoj narod, ni prijatelje svog naroda, nikada nije ni ostavio, ni uvredio ni ponizio. Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi", naveo je Vulin u pisanoj izjavi koju prenosi Ministarstvo odbrane.

Zaharaova je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj Vučić sedi u stolici ispred predsednika SAD Donalda Trampa uz tekst "Ako ste pozvani u DBD, a stolica je stavljena kao da ste na ispitivanju, sedite kao na fotografiji #2 ko god da ste. Verujte mi", a ispod te fotografije objavila je kadriranu fotografiju glumice Šeron Stoun sa prekštenim nogama iz filma "Niske strasti". (kraj) vip/dj

Share: