Idemo ka uređenoj državi

14:14 24. 10. 2020. FoNet | Leposava Čolić

Beograd - Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević izjavio je danas da će poslanici SPS podržati Predlog zakona o ministarstvima, jer smatraju da je on "odraz realnih potreba kako bi Vlada i ministarstva mogla bolje i efikasnije da funkcionišu".

Milićević je, na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, rekao da je Predlog zakona o ministarstvima "potvrda koja ide u prilog konstataciji da idemo ka uređenoj, boljoj i efikasnijoj državi, što je interes svih 250 poslanika“.

On je rekao da je SPS zadovoljan rezultatima koje je prethodna Vlada ostvarila i ocenio da su oni dobar osnov za rad buduće Vlade Srbije,.

Ovim zakonom se, kako je rekao, stvaraju temelji i osnov da Vlada može još bolje da radi i realizuje proklamovane ciljeve i načela misleći na šest ključnih tema koje je definisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Milićević je rekao da, podržavajući Predlog zakona o ministarstvima, žele da "daju jasnu i nedvosmislenu podršku u radu buduće Vlade Srbije, pre svega kada je reč o nastavku reformskog kursa, modenizaciji, promenama, investicijama, rastu i razvoju". (kraj) vip/lč/dpv

Share: