Samo se magarac ne menja

23:45 05. 03. 2021. FoNet | Jasmina Džabić

SARAJEVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u intervjuu za Face TV da nikada u životu nije pipnuo snajper i da su zlonamerne i glupe optužbe u kojima ga optužuju da je pucao po građanima Sarajeva i dodao da po pravilu nikad ne odgovara na takva pitanja jer neće i ne voli da se pravda.

"Pričaju kako sam snajperom ubijao ljude po Sarajevu, čitam gluposti svakog dana. Nikad u životu nisam uzeo snajper u ruku. Ne mogu gluposti i laži da slušam. Nisam pucao, ali sam bio na Palama, radio svoj posao i sve sam te gluposti slušao", rekao je Vučić, prenosi Kliks.ba.

Ne odgovaram na to, jer zlonamernim ljudima nikada nećete ništa dokazati, a neću i ne volim da se pravdam. Pustite te priče, dodao je on.

U Beogradu ne mogu da me pobede, jer žive u ’96. i ’97. Samo se magarac ne menja. Ja sam promenio i političku stranku, rekao sve svom narodu, nisam kriv ništa. Ako ne čitate knjige i ne obrazujete se, onda ste magarac. Možda sam nekad bio bolji, možda sam sada lošiji, rekao je Vučić.

Naglasio je da garantuje da će Srbija poštovati međunarodno pravo i Dejtonski sporazum, na šta se obavezala te da lično voli Republiku Srpsku i ne krije to, ali da voli i BiH. (kraj) lj/dpv

Share: