Pokušaj rušenja Vučića

17:38 24. 07. 2021. FoNet

BOSILEGRAD - Veljko Belivuk ima pravo, kao i svi optuženi, da govori šta god želi u odbrani, a suština je u tome da li drugi koriste reči "psihopata" i "koljač" da bi promovisali svoju političku agendu i pokušali da skinu Aleksandra Vučića sa vlasti, poručila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić tokom posete Pčinjskom okrugu.

Brnabić je izjavila da kao predsednica Vlade ne može da komentariše "izjave psihopate i koljača", koji "u tim izjavama otvoreno laže" govoreći da "nije ubica, nije ni kriminalac".

Neću dalje komentarisati otvorene laži psihopate i koljača, one su politički usmerene, a on ima pravo, kao i svi koji su optuženi – pa i za najteža i najbrutalnija krivična dela, da govori šta god želi u svoju odbranu, naglasila je Brnabić.

Suština je u tome kako drugi i u koju svrhu drugi koriste reči "psihopata" i "koljač", i da li koriste reč "psihopata" da bi promovisali u svoju političku agendu i pokušali Aleksandra Vučića da skinu sa vlasti svim tehnikama i metodama, pa čak i time da im partner u tom poslu bude neko kao što je Belivuk, ocenila je Brnabić. (kraj) dep

 

Share: