Vrhunac beščašća vlasti

20:21 29. 11. 2021. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - "Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić već danima je izložena napadima i neistinama koje osmišljava izborni štab Aleksandra Vučića, ali je vrhunac beščašća viđen danas kada je ona javno proglašena državnim neprijateljem zbog njenog nacionalnog porekla", navodi se u zajedničkom saopštenju više stranaka.

"Ovoga puta je to učinjeno preko TV Pink, najangažovanije Vučićeve medijske batine, koja je medijski pripremila ubistvo Olivera Ivanovića. Vučićev omiljeni reditelj Dragoslav Bokan, koji ponovo jaše kao devedestih u Belim orlovima, napao je Mariniku, celu njenu porodicu i njene roditelje", saopštili su Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Narodna stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret slobodna Srbija, Pokret za preokret i Ujedinjeni sindikat Srbije "Sloga".

Stranke u saopštenju navode da je pokušaj satanizovanja nosioca opozicione liste Marinike Tepić, "koja se svakoga dana svim srcem bori da Aleksandar Vučić ne uništi Srbiju i zauvek je ugasi", osuđen na propast. (kraj) is/lč/nm

Share: