Decu vam ne damo!

21:14 17. 10. 2020. FoNet | Davor Pašalić

Beograd - Tvrdi se da Srbi masovno tuku žene, ali razmirice su deo života i braka, koji može dovesti do sazrevanja veze, rečeno je danas u Beogradu, na protestu nazvanom Decu vam ne damo, čijih je nekoliko stotina učesnika, blokirajući saobraćaj u Ulici kralja Milana, izrazilo nezadovoljstvo zbog obavezne vakcinacije i krađe dece.

Uz baklje, doboše, transparente "Stop otimanju dece", "Vučiću Šiptare", "Stop K-19 teroru", zastave Srbije i "Četničke omladine", lider pokreta Živim za Srbiju Jovana Stojković je izjavila da samo budale i plaćenici mogu tvrditi da veza može biti nekonfliktna.

Brojne muškarce žene optužuju na pravdi boga, zbog čega se mnogi očevi kao lavovi bore sa centrima za socijalni rad, poručila je Jovana Stojković.

Prema njenim rečima, centri za socijalni rad otimaju decu, koja u Srbiji "žive u getu i besmislenom karantinu".

Prava dece se stalno krše, naročito za vreme sadašnje vlasti. Želimo da sačuvamo zdravlje i prava dece, izjavila je Jovana Stojković, uz tvrdnju da Srbijom ne vlada šef države Aleksandar Vučić, već nevladine organizacije (NVO).

Predsednicu vlade Anu Brnabić nije niko izabrao, već je nametnuta iz organizacije Naled, da bi uvodila digitalizaciju, seksualizaciju, Ministarstvo za rodnu ravnopravnost, rekla je Jovana Stojković.

Ona je izjavila da u Srbiji NVO pišu zakone i "određuju da li ćete detetu stavljati krpu preko nosa ili ne".

Decu ćemo braniti životima. Odbijte od naše dece, rekla je Jovana Stojković. (kraj) js/drp/dpv

Share: