Lečić se ne oseća dobro

18:26 08. 04. 2021. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Branislav Lečić se zbog današnjih navoda u medijima, "ne oseća zdravstveno najbolje" i zbog toga se, "do daljeg, neće obraćati javnosti i neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima", navedeno je danas u saopštenju koje je medijima prosledio PR tim Branislava Lečića.

U saopštenju se navodi da se "zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje" i da je to razlog zbog kojeg se "do daljnjeg" neće obraćati javnosti.

"Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro", navedeno je u saopštenju.

Mediji u Srbiji i regioni su, ranije danas, objavili optužbe Merime Isaković, jedne od najvećih mladih glumačkih zvezda bivše Jugoslavije, da ju je Branislav Lečić silovao pre 43 godine, kada je imala 18 godina.

"Opraštam ti, rekla sam mu tada, pre 40 godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo", navela je Isaković za "Nedeljnik".

Ona je naglasila da je "svoju reč održala", a da "Branislav Lečić izgleda nije". 

"Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja", navela je Merima Isaković. (kraj) vip/dpv

Share: