Preminuo Igor Karanov

09:16 12. 01. 2022. FoNet | Milica Rilak

BEOGRAD - Novinar i urednik Insajder televizije Igor Karanov preminuo je sinoć u Beogradu, saopštila je ta redakcija i poručila da je iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju veliki gubitak, jer je bio "riznica znanja i lepote reči i čovek koji je plenio dušom".

Emisija "Priča o priči" koju je Karanov uređivao i vodio bila je tek jedna od priča koje smo od leta prošle godine počeli da gradimo zajedno, ističu njegove kolege.

"Sreća i ponos koje je iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju sadržaja, za sve nas, ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili", poručuju u saopštenju.

Igor Karanov je kao novinar tokom duže od dve decenije radio u različitim medijima, između ostalih u novosadskom "Dnevniku", "Blicu" i listu "Nova", magazima "El" , "Plejboj" i portalu IGN Adria.

"Za 'Vek bez ikog', jednu od svoje tri knjige poezije, Karanov je dobio nagradu 'Matićev šal' a objavio je i roman 'Dnevnik jednog vladara'", podsećaju njegove kolege iz "Insajdera". (kraj) dar/mr/dj

Share: