Zastupljenost stranaka na TV

15:32 18. 02. 2022. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Član Privremenog nadzornog tela za praćenje medija tokom izborne kampanje Srđan Miljković izjavio je danas da je uočeno da je u programima svih televizija, od 16. do 31. januara ove godine, povećana zastupljenost vanparlamantarnih stranaka i političkih pokreta, sem na Hepi televiziji.

"Na programima javnih servisa, komercijalnih pružaoca medijskih usluga i dva kablovska pružaoca medijskih usluga N1 i Nova S uočili smo, u periodu od 16. do 31. januara, povećanje vremena, procenta i broja vanparlamantarnih stranaka i političklih pokreta, sem na programu Hepi televizije", rekao je Miljković na konferenciji za novinare Privremenog nadzornog tela za praćenje medija tokom izborne kampanje.

On je, predstavljajući izveštaj Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o praćenju političkog pluralizma na programima pružalaca medijskih usluga, rekao da televizija Hepi "jedina nije povećala ni broj, ni trajanje, ni procentualnu zastupljenost vanparlamentarnih stranaka i političkih pokreta".(kraj) vbr/lč/dj

Share: