Godišnjica Hristov konsalting

12:11 15. 12. 2022. Fonet | Desk

BEOGRAD - Konsultantska kuća za strateške komunikacije i menadžment konsalting, koja pruža usluge predstavljanja, pozicioniranja i kontrolu rizika u Srbiji i regionu, Hristov consulting d.o.o. obeležila je 15 godina od osnivanja.

U skladu sa praksom poštovanja najviših etičkih principa u radu, svi članovi našeg tima primenjuju Etički kodeks i profesionalne principe koje propisuje Društvo za odnose za javnošću Amerike (PRSA), kao i srpsko strukovno udruženje", ističe se u saopštenju.

Direktorka Aleksandra Hristov veruje da su profesionalne vrednosti, poput poštovanja javnog interesa, istinitost u zastupanju klijenata, stručnost u radu i nezavisnost u pružanju objektivnih saveta, "vitalne za integritet naše profesije".

Kako je objasnila, "prema Etičkom kodeksu lojalni smo onima koje zastupamo, uz obavezu da služimo javnom interesu i pošteni u poslovanju sa klijentima i medijima“.

Hristov consulting je član Udruženja poslovnih konsultanata Srbije i jedina sertifikovana konsultantska kuća za strategije komunikacija i edukacije u toj oblasti.

Od osnivanja 2007. godine kompanija radi za pojedince, kompanije, mala i srednja preduzeća iz svih sektora poslovanja, projekte i političke stranke, udruženja i sindikate, javne institucije i organizacije, uvek poštujući princip izbegavanja sukoba interesa.

Hristov consulting je nosilac „Kristalne plakete“, koja je međunarodno priznati brend zlatne bonitetne izvrsnosti, dobija se na osnovu postignutih rezultata u protekle tri godine i dobitnika svrstava među najkonkurentnije kompanije u regionu.

Proteklih sedam godina naša konsultantska kuća posluje sa jednom od najboljih bonitetnih ocena i u kontinuitetu ostvaruje odlične rezultate, čime dokazujemo finansijsku stabilnost i poverenje poslovnih partnera, navodi se u saopštenju.

Bilo da se radi o pojedincu, preduzećima ili međunarodnim institucijama, svakom klijentu pristupamo na jedinstven način, primenjujući posebnu metodologiju primerenu njegovim potrebama, istakla je Hristov.

Kreiramo strategije komunikacija koje doprinose ostvarenju ciljeva klijenata, od pozicioniranja, odnosa sa medijima, upravljanja reputacijom, javnim poslovima, strategijom lobiranja, pravnim sporovima i rešavanja kriznih situacija, po čemu smo prepoznati, precizirala je ona.

Sve ove godine Hristov consulting, kako je naglasila, ulaže u usavršavanje svojih konsultanata, odgovarajući potrebama svojih klijenata, ali i zahtevima javnosti, kako bismo u zakonskim okvirima razvili komunikaciju između svih koje zastupamo, na obostranu korist i razumevanje.

Tom cilju ostaćemo posvećeni i u budućnosti, najavila je Hristov partnerima i klijentima zahvalila na ukazanom poverenju i uspešnoj saradnji. (kraj) def/bdr

 
Share: