Saučešće Milanke i Bogoljuba Karić

20:16 03. 05. 2023. FoNet | Boris Drenča

BEOGRAD - Milanka I Bogoljub Karić su u ime svoje porodice i Fondacije Braća Karić izjavili saučešće porodicama nastradalih u današnjem masovnom ubistvu u školi Vladislav Ribnikar u Beogradu.

“Naša srca su danas uz sve porodice koje su doživele tragediju a povređenima želimo da se što pre oporave”, navodi se u saopštenju Fondacije Braća Karić.

Dodaje se da je ovaj tragičan događaj odneo mnogo života “izazvao neizmernu tugu i nevericu da je nešto ovako moguće da se desi i zavije u crno mnogobrojne porodice i celu naciju koja saoseća sa nastradalima”.

“Teško je u ovom trenutku naći reči utehe ali iskreno saosećamo sa porodicama nastradalih u nadi da će smoći snage da se izbore sa ovom tragedijom I nenadoknadivim gubitkom”, poručuje se u saopštenju.

U poruci se navodi da je misija Fondacije BRAĆA KARIĆ bila i biće očuvanje zdrave porodice koja je temelj, polazište i utočište za život i prevazilaženje i najtežih trenutaka u životu.

“Porodica je mesto odakle se crpi snaga i prevazilazi bol i ona je najvažnija stvar u našem životu.Porodica je uvek uz nas. Ona nas bodri. podržava i pruža bezuslovnu ljubav i brigu i nikada ne smemo da zaboravimo na njenu vrednost”, poručili su Milanka I Bogoljub Karić sa porodicom. (kraj) bdr

Share: