Ristiću drugi mandat

12:52 30. 06. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Direktor nedeljnika Vreme Stevan Ristić ponovo je imenovan za predsednika Asocijacije medija na četvorogodišnji mandat, saopštila je danas Asocijacija, koja je na godišnjoj skupštini izabrala i članove Upravnog odbora.

Na funkcije potpredsednika Asocijacije medija izabrani su direktorka korporativnih poslova i komunikacija u Adria Media Group Ruža Veljković i direktorka Dan Graf doo Aleksandra Mitić.

Novi članovi Upravnog odbora koje je izabrala Skupština su direktor Novinske agencije FoNet Zoran Sekulić, izvršna direktorka Novinske agencije Beta Zlata Kureš, direktor Color media communications Robert Čoban, direktorka u Internet group Marina Kostadinović, glavna i odgovorna urednica nedeljnika Novi magazin Nadežda Gaće i glavna i odgovorna urednica magazina Nova ekonomija Biljana Stepanović.

Skupština je usvojila finansijski izveštaj i izveštaj o radu Upravnog odbora za 2022. godinu i predstavila plan rada Asocijacije medija za 2023. godinu, dodaje se u saopštenju. (kraj) vbr/ivt/dj

Share: