"EPS uvid u račun"

10:16 26. 03. 2024. FoNet | Miloš Janković

BEOGRAD - Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da je pustila u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun", preko koje domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu veoma jednostavno prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na platformama "iOS" i "Android" i besplatno se može preuzeti na "Google Play" i "App Store" prodavnicama.

"Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala 'Uvid u račun' je u konstantnom porastu. Trenutno imamo više od 380 hiljada korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga", rekao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić. (kraj) mjj/dj

Share: