BIBISI i na sajtu NINa

16:46 01. 07. 2024. FoNet | Vesna Milosavljević

BEOGRAD - Posetioci sajta nedeljnika NIN imaju od danas priliku da prate i tekstove digitalnog servisa BiBiSi na srpskom jeziku, zahvaljujući saradnji dve redakcije.

Prema navodima nedeljnika NIN, saradnja njegovog portala i renomiranog britanskog medijskog servisa prirodan je korak u kontinuiranom naporu da čitaocima pruži pouzdane informacije.

Posetioci portala nin.rs imaće priliku da prate detaljne analize političkih dešavanja i društvenih fenomena iz celog sveta, vesti iz sveta umetnosti, filma, muzike, kao i najnovija dostignuća u nauci i inovacijama.

"Ovo je saradnja dve kuće koje su sinonim za kvalitet, tradiciju i relevantnost u novinarstvu. Više od milion i po jedinstvenih korisnika sajta NIN-a imaće priliku da kroz ovu saradnju dobiju dodatne kvalitetne informacije o aktuelnim događajima. Naš cilj je da nastavimo da budemo relevantan i kvalitetan izvor informacija za naše čitaoce, a saradnja sa BiBiSi-jem će nam pomoći da to ostvarimo. Verujemo da će naši čitaoci prepoznati snagu ove medijske simbioze i da će novi sadržaji obogatiti njihovo iskustvo na nin.rs“, rekao je glavni i odgovorni urednik sajta NIN-a Nenad Jaćimović. (kraj9 vem/bdr

Share: