Tepić dala iskaz

16:34 26. 04. 2021. FoNet | Jasmina Džabić

JAGODINA - Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić u Policijskoj upravi Jagodina dala je skaz u vezi s navodima o podvođenju maloletnica u tom gradu, za šta je optužila Dragana Markovića Palmu. Kaže da je policiji rekla sve o svojim saznanjima koja se tiču podvođenja devojaka i žena u Jagodini u organizaciji Dragana Markovića Palme, ali nije otkrila njihov identitet "jer ne želi da ih dovede u opasnost".

"Tužilaštvu sam na raspolaganju kada potpiše posebnu zaštitu i dodeli status 'posebno zaštićenog svedoka' svim svedocima i žrtvama. Tada ću se uključiti i biću na raspolaganju 24 časa dnevno sa svim žrtvama i svedocima, a sada ih je najmanje sedam", rekla je Marinika Tepić posle nepuna dva sata davanja iskaza u Policijskoj upravi u Jagodini.

Ispred zgrade policije, Tepić je podržalo oko 200 građana i opozicionih aktivista. Među okupljenima bili su i lider SSP-a Dragan Đilas, zamenik predsednika SSP-a Borko Stefanović, lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, kao i predstavnici organizacije "Ne davimo Beograd". (kraj) lj/nm

Share: