Trifunović ponovo kažnjen

18:57 09. 09. 2023. FoNet | Velimir Ilić

SPLIT - Glumac Sergej Trifunović danas je ponovno kažnjen u Splitu zbog držanja psa bez nadzora zbog čega mu je izrečena novčana kazna od 200 evra, javila je agencija Hina, pozivajući se na izvore u Opšinskom prekršajnom sudu.

Današnju kaznu Trifunović je dobio jer je nešto pre 13 sati svog nemačkog ovčara ponovo šetao bez povoca i brnjice. Zaustavili su ga komunalni redari u samom centru Splita, a s obzirom da je kaznu platio odmah, umanjena mu je za dve trećine.

Trifunović je i u petak uveče kažnje jer je tokom popodneva svog psa bez nadzora pustio među kupače na gradskoj plaži Kaštelet zbog čega je pozvana policija.

S obzirom da je vređao policijske službenike, protiv njega su podnete dve prijave, pa je zbog držanja životinje bez nadzora i vređanja policije u Opštinskom prekršajnom sudu sinoć kažnjen sa 500 evra i 50 evra sudskih troškova.

Trifunović je juče za Slobodnu Dalmaciju rekao da je otišao sam da se kupa sa psom.

"Plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povocu. Pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru", rekao je uz psovku Trifunović "Slobodnoj Dalmaciji".

Trifunović je letos sa psom napravio incident i tokom Motovun film festivala u dvorištu jedne privatne kuće s bazenom koju je uprava Festivala iznajmila za grupu beogrdskih glumaca.

Share: