Stiže Baba Marta

18:54 08. 03. 2021. FoNet

BEOGRAD - U utorak ujutro hladno sa slabim mrazem. Na jugozapadu i jugu oblačno, povremeno s kišom, na planinama sneg, a u ostalim krajevima vedro ili malo oblačno. Tokom prepodneva naoblačenje će se preko centralnih krajeva do kraja dana širiti ka severu, uslovljavajući ponegde kišu, a u planinskim predelima sneg.

U utorak uveče i tokom noći sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima južne, centralne i istočne Srbije. Na severu će tokom celog dana biti suvo. Najniža temperatura od -5 stepeni do 1 stepen, a najviša od 5 do 9 stepeni.

U sredu uglavnom oblačno i malo hladnije. Na severu suvo uz delimično razvedravanje, u ostalim krajevima kiša i sneg, na planinama još više snega, a u nižim predelima južne, centralne i istočne Srbije formiranje manjeg snežnog pokrivača. Uveče postepeni prestanak padavina. Najniža temperatura od -4 do 2 stepena, a najviša dnevna od 2 stepena do 9 stepeni.

U četvrtak ujutro ponegde slab mraz. Tokom dana suvo, uz razvedravanje i rast temperature. Najniža temperatura od -4 stepena do 0 stepeni, a najviša dnevna od 8 do 12 stepeni. (kraj) dep

Share: