Posvećeni regionalnom povezivanju

14:05 28. 11. 2020. FoNet | Davor Lukač

Sremska Rača - Predsednica Vlade Ana Brnabić poručila je danas da će Srbija u brobi protiv kovida "izaći kao pobednik iz ove strašne 2020. godine" i biti još jača u 2021.

Živimo u teškim vremenima, koja ne pamte ni naši roditelji, bake i deke, vremenima koja su najteža u poslednjih 100 godina. Ali upravo u ovakvim vremenima je važno da se nastavi posao, da pokažemo našim građanima da život nastavlja da teče, rekla je Brnabić posle obilaska radova na autoputu Kuzmin - Sremska Rača.

Ona je najavila da će, upravo zato, u narednim danima obilaziti sve više gradilišta "i pokazati građanima da postoji sutra, da će i ovo proći".

Došla sam da vidim kako napreduju radovi. Izuzetno je važno da i u ovako teškim okolnostima u kojima živimo nastavimo da gradimo i realizujemo ovakve projekte, kao i da nastavimo kao Vlada da imamo što efikasniju implementaciju programa Srbija 2020-2025, objasnila je Brnabić.Kako je istakla, gradnja autoputa Kuzmin-Sremska Rača, čija je vrednosti radova 250 miliona evra, jedan je od važnijih projekata tog programa. (kraj) is/dal/dpv

Share: