Najinkluzivniji poslodavac

13:23 03. 10. 2024. FoNet | Vesna Milosavljević

BEOGRAD - Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv raspisali su konkurs za nagradu za najinkluzivnijeg poslodavca za 2024. godinu, koja se dodeljuje privrednim subjektima koji su pokazali strateško opredeljenje i izuzetnost u sprovođenju praksi negovanja različitosti, jednakih mogućnosti i inkluzije u radnom okruženju.

Na konkurs mogu da se prijave preduzeća koja su pitanja različitosti i inkluzije integrisala u poslovne strategije i aktivno rade na inicijativama i projektima koji doprinose stvaranju inkluzivnog radnog okruženja. Nagrada se dodeljuje u dve kategorije – najinkluzivniji poslodavac za osobe sa invaliditetom i najinkluzivniji poslodavac godine, s tim što će posebno biti razmatrane prijave velikih preduzeća i prijave malih i srednjih preduzeća.

Direktor Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva Neven Marinović izjavio je da tom nagradom nastavljaju da prepoznaju kompanije koje aktivno implementiraju principe različitosti, jednakosti i inkluzije, stvarajući pozitivne promene ne samo u svojim organizacijama, već i u celokupnom društvu. (kraj) vem/bdr

Share: