Izbori 2022

Ulaganje u decu i mlade

22:09 20. 03. 2022. FoNet/Facebook SNS | Vera Barišić

BEOGRAD - Kandidati na listi "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" Ana Brnabić, Siniša Mali i Marija Zdravković poručili su da su Srbija i Beograd danas mnogo prosperitetniji i u prilog tome naveli da je prosečna plata na Novom Beogradu viša 66,5 odsto u poslednje četiri godine, saopštio je danas beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS).

Prosečna plata u Beogradu je 806 evra, a na Novom Beogradu 1.059 evra, što znači da je prosečna plata na Novom Beogradu skočila čak 66,5 odsto u poslednje četiri godine, istakli su funkcioneri SNS, nakon što su obišli novoizgrađeno dečje igralište na Novom Beogradu.

Ane Brnabić je navela da je suština bavljenja politikom da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i za svoj narod - od najvećih stvari, kao što je brza pruga Beograd-Novi Sad, do onih manjih kao što je ovo dečje igralište. 

Mali je rekao da je politika SNS politika ulaganja u decu i mlade, jer su oni budućnost Beograda i Srbije, dok je Marija Živković istakla da bi volela da svi prepoznaju koliko je za Srbiju učinjeno i koliko će tek biti.  (kraj) vbr/dpv

Share: