Putujemo i kad stojimo

13:18 10. 06. 2021. FoNet

BEOGRAD - Hrvatski pevač Massimo Savić objavio spot za novu pesmu "Putujemo i kad stojimo" koji je režirao Radislav Jovanov Gonzo. Posle uspeha hita "Mali krug, velikih ljudi" Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja je odmah po izlasku došla na prvo mesto svih top lista. "Putujemo i kad stojimo" svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski etar, a sada je dobila i svoje vizuelno izdanje. Za novi video spot zaslužan je reditelj Radislav Jovanov Gonzo, a za odlične fotografije dvojac Bachrach & Krištofić. Pesmu su napisali Nenad Borgudan, Ivan Dečak i Aljoša Šerić, a za aranžman, mix i mastering su zaslužni Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Spot je sniman u prostorima poliklinike Axis koja je ustupila spravu za vežbanje kako bi bio dočaran moment kada 'se putuje i dok se stoji1.

"Ova pesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspeo dati joj i vizual koji ocrtava njenu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvek podsetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im", rekao je Massimo.

Ovog vikenda Massimo će imati nastup u beogradskom Bitef Art Caffeu, 10. i 11. juna, 11. jula nastipa na festivalu Exit u Novom Sadu, 31. jula na stadionu Tašmajdan, a 2. avgusta na Paliću na Letnjoj pozornici. (kraj) dep/dpv

Share: