Novi Bond

10:37 14. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Novi film o agentu Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje" biće pretpremijerno prikazan 6. oktoba u Beogradu, a sutradan 7. oktobra biće na redovnom bioskopskom repertoaru.

U filmu “Nije vreme za umiranje” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci, ali njegov mir neće trajati dugo.

Pojavljuje se njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter i koli ga za pomoć.

Misija u kojoj je potrebno da oslobode kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

U filmu igraju Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi “M”. Takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen

FIlm je režirao Keri Džodži Fukunaga, a scenario su napisali: Nil Pervis i Robert Vejd i Keri Džodži Fukunaga i Fibi Voler-Bridž.

Ulaznice za pretpremijerne projekcije filma su prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cine Grand Niš,  Bioskop Eurocinema (Subotica), Kulturni centar (Vrbas), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić). (kraj) dep

 

 

Share: