Kultura

Premijera filma Top gan Maverik

Od sutra u svim bioskopima

25. 05. 2022. 11:08 | FoNet

BEOGRAD - Natsvak filmsog hita "Top gan Maverik" premijerno je prikazan sinoć u bioskopima Cineplexx Galerija Belgrade, ana radovnom reportoaru biće od četvrtka, 26. maka.

Posle više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) tamo je gde i treba da bude.

Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete. Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti,

Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

FIlm je režirao Josef Kosinski, u filmu igraju  Tom Kruz, Miles Teller, Dženifer Koneli, Jon Ham, Ed Harms...(kraj) dep/dj

 

 

 

 

 

Share: