"Frajle" u Oliverovu čast

13:29 27. 07. 2022. FoNet

BEOGRAD - U čast OLivera Dragojevića, ovih dana u njegovoj Vela Luci organizuje se projekat “Trag u beskraju”, niz događaja sa ciljem očuvanja bogatog nasleđa koje nam je ostavio na kom je učetvovala i novosadska grupa "The Frajle":

Ta posebna muzička priča sad već tradicionalno počinje koncertom na trajektu na ruti od Splita do Korčule.

Među putnicima i poznatim licima koji su uglas pevali hitove starog morskog vuka prepoznali smo i novosadske “The Frajle”.

Nataša, Nevena i Jelena imale su čast da dele pozornicu sa Oliverom pre deset godina, kada su mu bile gošće na koncertu u Umagu.

Pre četiri godine preminuo je Oliver Dragojević, jedna od najvećih muzičkih zvezda regiona.

Njegove pesme ostale su za sva vremena. (kraj) dep/dj

 

 

 

 

- Upoznale smo ga 2012. i odmah stale s njim na binu. Još mnogo puta smo se sretali, a njegove pesme “Meni trebaš ti”, “Imala je lijepu rupicu na bradi”, “Nedostaješ mi ti”, “Našoj ljubavi je kraj”, kojima smo dale lični pečat na “Runjićevim večerima”, izvodimo sa puno ljubavi. Čovek živi, jer žive njegova dela. Oliver je ostavio trag u beskraju. Juče smo na koncertu na trajektu, ploveći iz Splita za Vela Luku i pevajući njegove pesme, to rekle i njemu: “I nakon četiri godine nedostaješ mnogo...” - otkrivaju “The Frajle”.

Share: