Dostići cilj

15:14 27. 10. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - U trećoj epizodi TV serije "Zlatni dečko" koja je nastala po istoimenom filmu, nakon što je Denis (Denis Murić) potpisao ugovor, Džoni (Petar Strugar) i Soni (Ljubomir Bulajić) su spremni da traže klub koji je voljan da primi Denisa u svoje redove.

Maki (Igor Benčina) uspeva svojim netradicionalnim metodama da ukroti Denisa koji polako počinje da se vraća u formu, a on i Maki postaju sve bliži.

Džoni (Petar Strugar) i Soni (Ljubomir Bulajić) u početku nailaze na mnoga odbijanja, ali na kraju dolaze do fudbalskog menadžera Omera (Tihomir Stanić) koji je veoma zainteresovan da preotme Denisa.

Džoni (Petar Strugar) i Soni (Ljubomir Bulajić) uspevaju da ubace Denisa u novi klub, ali samo na probu. Maki (Igor Benčina) upozorava Denisa da je menadžer Omer (Tihomir Stanić) mutan lik i prevarant.

Kroz pet epizoda serije petkom na TV Prva od 22h publiku očekuje uzbudljiva priča o sportu, o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, postaje meta različitih interesa.

Glumačku ekipu čine Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i mnogi drugi, a režiju potpisuje Ognjen Janković.

Share: