Fantastičan početak godine za Noelle

12:11 16. 01. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Mlada i sve popularnija pevačica Noelle nedavno je primila odličnu vest koja ju je jako obradovala i koja potvrđuje da je kao izvođač prepoznata i u regionu.

Njena pesma „Mogu ja to” nominovana je za prestižnu regionalnu muzičku nagradu MAC (Music Awards Ceremony) koja se 25. januara održava u beogradskoj Štark areni gde će se okupiti sva poznata imena sa regionalne muzičke scene.

„Prijatno me iznenadila i obradovala vest da sam nominovana za regionalnu muzičku nagradu MAC (Music Awards Ceremony). To mi je bio najdraži novogodišnji poklon. Nije mala stvar biti u istom društvu sa toliko jakih imena iz celog regiona. To mi puno znači ali i potvrđuje da sam na pravom putu, što mi daje dodatni podsticaj da i dalje vredno radim na razvoju muzičke karijere. Nikada ne znamo šta nosi novi dan i gde nas iza ugla čeka sreća ili nešto što će nam promeniti život. Svako ko želi može me podržati i glasati za moju pesmu „Mogu ja to” koja je nominovana za muzičku nagradu MAC. Ko zna, možda i nastupim u beogradskoj Štark areni." - zaključila je vedra i uvek nasmejana Noelle.

Upravo ovih dana Noelle je objavila i svoj novi singl „Bye Bye” sa kojim je konkurisala za ovogodišnju „Doru“

„Bye Bye“  je vrlo radiofonična i energična pesma koja u kombinaciji sa plesnim pokretima najbolje ističe sav raskoš njenog talenta.

Prema prvim reakcijama publike, muzčkih urednika  na radio stanicama i njihovih slušaoca, pesmi se smeši ulazak u sam vrh službene top liste HR TOP 40 kao što je to bio slučaj i sa njenim prethodnim uspešnim singlovima.



Share: