Apgrejd festival u Luci Beograd

14:03 22. 06. 2023. FoNet | Boris Drenča

BEOGRAD - Novo izdanje beogradskog festivala elektronske muzike vraća se 15. i 16. septembra u Luku Beograd.

Događaj koji tradicionalno obeležava kraj letnje sezone klabinga održaće se u impresivnom industrijskom kompleksu pored Dunava, nastavljajući u smeru prošlogodišnjeg izdanja koje su obeležili Solomun i Sven Vath.

Apgrade će ugostiti esencijalan line up koji predstavlja diverzitet globalnog tehna, birajući izvođače koji posmatraju inovaciju kao imperativ.

Richie Hawtin, Marcel Dettmann, Sama’ Abdulhadi i Dr. Rubinstein u ekskluzivnom b2b setu sa Tijanom T provešće nas kroz najrazličitije slojeve i ere žanra a program će otići i korak dalje ostavljajući prostora za eminentne selektore kao što su Curses, Interstellar Funk, Sacha Mambo i premijerni beogradski nastup berlinske MSJY.

Lokalnu scenu predstavljaju Johana, Stellar Companion, Feloneezy i Matej Rusmir dodajući autentičan pečat kojem Apgrade posvećuje posebnu pažnju.

U prodaji je ograničena kolicina Super Early Bird dvodnevnih kompleta po ceni od 2390 RSD za regularni odnosno 3590 RSD za VIP paket, na cooltix.rs, kao i na prodajnim mestima Gigstix.com i Tickets.rs. Kupovinom u periodu od 22-29.juna ili do isteka planiranog kontigenta ove kategorije ulaznica, ostvarujete popust od 45% u odnosu na finalnu cenu. (kraj) bdr

Share: