Dub FX stiže u Beograd

13:34 20. 07. 2023. FoNet | Boris Drenča

BEOGRAD - Australijski muzičar, vizionar, ulični performer i društveni aktivista Dub FX stiže 23. septembra u Beograd, gde će u Barutani promovisati svoj novi album ,,Infinite Reflection”, u okviru svoje 15. evropske turneje.

Novi Exitov događaj organizovan u saradnji sa Barutanom doneće fanovima njegov specifičan zvuk i kako je sam umetnik naglasio novu dimenziju koncertnog nastupa.

Prvi kontingent ulaznica biće u prodaji od ponedeljka, 24. jula u podne, na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tixa, po promotivnoj ceni od 1.200 dinara.

Novi Dub FX-ov album pod nazivom ,,Infinite Reflection” donosi emotivan zvuk, bitove koji teraju na ples i pozitivne poruke, i biće objavljen u avgustu, dok prvi singl ,,Cracks In The Mirror” izlazi već 28. jula.

Svoju novu koncertnu turneju pod nazivom ,,Infinite Reflection Tour” koja obuhvata nastupe na popularnim evropskim lokacijama, Dub FX započeće 21. septembra, a svega dva dana nakon jakog starta stiže i u Beograd.

Fanovima je za tu priliku pored nove muzike obećao magično iskustvo i jedinstveni miks energičnih i impresivnih nastupa koji će sve prisutne odvesti u drugu dimenziju. (kraj) bdr

Share: