Poklon koncert Beti Đorđević i prijatelja

11:52 26. 12. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Ustanova kulture Božidarac sa zadovoljstvom najavljuje koncert "Počnimo ljubav ispočetka sa Beti Đorđević i prijateljima" koji će se održati u četvrtak, 28. decembra, u 20 časova.

Direktor Ustanove kulture Božidarac, Vladimir Kljajić, izrazio je svoje uzbuđenje povodom ovog događaja: "Izuzetno nam je drago što petu godinu za redom organizujemo ovakav koncert.

Pozivamo vas na nezaboravan muzički događaj koji će oplemeniti našu kulturu i duh zajednice."

Zvezda večeri, Beti Đorđević, očaravaće publiku svojim fantastičnim glasom, obećavajući noć punu emocija i nostalgičnih melodija.

Njen jedinstveni nastup vodi nas na putovanje kroz raskošan opus hitova iz druge polovine dvadesetog veka, sa posebnim akcentom na stvaralaštvo sedamdesetih godina, uključujući i njen vanvremenski hit "Počnimo ljubav ispočetka".

Specijalni gost večeri, hor "Kralj Petar Prvi" pod umetničkim rukovodstvom dirigenta MA Miroslava Arbanovskog, priprema program evergreen i šlagerskih numera, nudeći savršen uvod u Betin koncert.

Ovo veče obećava da će biti ispunjeno domaćim i stranim hitovima, džez i soul melodijama, pripremajući publiku za prazničnu atmosferu u Beogradu.

Ovaj koncert predstavlja idealnu priliku za zatvaranje programskog ciklusa godine i zahvaljivanje Vračarcima i svim posetiocima Božidarca.

Ulaz na koncert je besplatan. (kraj) dep/dj

Share: