Van Gogh za osmi mart

11:42 13. 02. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - BitefArtCafe najavljuje visokonaponski koncert benda Van Gogh, 8. marta, povodom Dana žena. Numerama  iz različitih perioda višedecenijske muzičke karijere bend donosi potpuno intimnu atmosferu samo za najvernije fanove snažnog zvuka.

Rođen u najboljim vremenima – osamdesetih u Jugoslaviji – a odrastao i sazreo u najtežim – devedesetih u Srbiji – Van Gogh danas ponosno nosi titulu poslednjeg velikog benda stvorenog na ovim prostorima. 

Dugogodišnja karijera benda prožeta je ne samo zvukom već i priznanjima, uljučujući dva puta titulu za najboljeg izvođača na MTV Adria, nagradu za najbolju grupu i koncert 2010. godine, nagradu za najbolji album 2019. i rok numeru 2020. kao i najbolji koncert 2022. godine. Snažna veza sa publikom i priznanja daju pečat njihovoj muzičkoj odiseji.

Đule Van Gogh poručuje: „Momci, povedite vaše rock ‘n’ roll dame i pripremite se za nezaboravan vrtlog energije i strasti!“

Organizatori pozivaju na eruptivne vibracije prepoznatljivog električnog zvuka, jer je 8. mart u BitefArtCafeu noć rock n roll dama.
Ulaznice na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao I online: https://tickets.rs/tour/van_gogh_791 (kraj) dep/mk

Share: