Serija "12 reči"

13:44 16. 11. 2020. FoNet

BEOGRAD - Na kanalu Superstar od 21. novembra, stiže nova kriminalistička drama „12 reči“ u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, koja će se emitovati svake subote i nedelje od 21 čas.

 Naziv serije označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, uvodeći sajber biznis u dramu o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

„Serija „12 reči“ je još jedan projekat Telekoma Srbija koji po svom žanru, tematici, odličnoj ekipi, kao i vrhunskoj produkciji može parirati svetskim ostvarenjima, s toga ne sumnjam da će ova serija osvojiti veliku popularnost i obeležiti kraj godine“, izjavio je direktor za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.Vladimir Lučić.

Nova kriminalistička serija premijerno biće emitovana od 21. novembra, svakog vikenda od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV. (kraj) dep

Share: