Rekonstrukcija Rudnapa

15:12 18. 06. 2021. FoNet

BEOGRAD - Za maj naredne godine planiran je završetak rekonstrukcije nekadašnje zgrade Rudnapa u Ulici Vuka Karadžića 6, na uglu sa Knez Mihailovom u centru Beograda, saopštila je danas konsultantska kompanija Coreside Savills, koja je ekskluzivni zastupnik za izdavanje poslovnog prostora u ovom zdanju.

Kao deo internacionalne grupacije Savills PLC, kompanija u saopštenju precizira da je najmanja jedinica za izdavanje 258 kvadratnih metara, od ukupne površine 2.000 kvadratnih metara.

Nova poslovna zgrada predstavlja spoj modernog i tradicionalnog, kao retka znamenitost sa istorijskim značajem, koja će, posle rekonstrukcije, ispunjavati sve uslove funkcionalnog i visokokvalitetnog radnog prostora, izjavio je Đorđe Stanisavljević, rukovodilac sektora komercijalnih nekretnina kompanije Coreside.

Beograd je početkom 2021. godine premašio milion kvadratnih metara poslovnog prostora, a do kraja sledeće godine u ponudi će biti dodatnih 280 hiljada kvatradnih metara, bilo da su u pitanju nove građevine ili rekonstrukcije starih zdanja, pokazuje analiza kompanije Coreside. (kraj) def

Share: