Bogom date lepote

14:52 14. 08. 2021. Blic

HERCEG NOVI - Lepote Crne Gore nas iznova oduševljavaju i pozivaju da joj se ponovo vraćamo, poručio je biznismen Bogoljub Karić, koji sa suprugom Miankom leto provodi na crnogorskom primorju, ističući da su "gostoprimstvo i lepa reč su nešto što će vas uvek dočekati, i po tome je crnogorski narod poseban".

Kako prenosi Blic onajn, Karić opisuje da je jedan od bisera primorja i Herceg Novi, grad neobične lepote i sa velikim istorijskim nasledjem.

Podsećanje na bogatu istoriju, služe nam znameniti spomenici, kule i manastiri, kao što su Sahat-kula, tvrdjava Kanli-kula, tvrdjava Španjola, manastirski kompleks Savina, tvrdjava Mamula, Forte-Mare i mnoge druge lepote ovog grada podno planine Orjen.

Pored Dubrovnika, a medju atraktivnim destinacijama sveta, možemo uvrstiti i zaliv Boke i sam Herceg Novi, nagasio je Karić.:

Posebnu draž i jedinstvenost mu daje, položaj, gde od planinskih vrhova do mora, možete stići za nekoliko minuta. S razlogom ga možemo smatrati biserom Jadrana.

Novi hotelski kompleksi i restorani koji se grade predstavljaju najveći resurs za ulazak medju najatraktivnije turisticke destinacije na svetu.

Takav razvoj predstavlja veliku sigurnost za sve stanovnike grada i investitore koji dolaze, sigurnost i za buduća pokoljenja Novljana, uveren je Karić. (kraj) def

Share: