Lansiranje Terminator 2 kampanje

10:47 12. 01. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Jedan od najpoznatijih naučno-fantastičnih akcionih filmova Terminator 2: Sudnji dan dolazi u Vorld of Tanks PC i Vorld of Tanks Blitz sa lansiranjem ekskluzivne, ograničene saradnje ovog januara.

Od 12. do 26. januara, Vorld of Tanks PC igrači mogu da krenu na epsko putovanje koje uključuje tenkove, putovanje kroz vreme i mnogo rastopljenog metala. Battle Pass Special:

Sudnji dan je događaj inspirisan blokbaster filmom, sa specijalnim tenkom T-832, jedinstvenim nalepnicama, natpisima sa ikoničnim frazama, kamuflažama u 2D stilu inspirisanim filmskim scenama i četiri komandira vozila direktno iz univerzuma Terminator 2 .

Kampanja se sastoji od 50 faza i svako može automatski da učestvuje u događaju, jer igrači ne moraju da aktiviraju progresiju kao kod poglavlja u redovnim Battle Passes.

Događaj predstavlja jedinstveni T-832, premium tenk sa ugrađenim specijalnim vizuelnim efektima. Nastao iz požara topionice u kojoj su stradali i T-800 i T-1000, ovaj tenk ima značajan borbeni potencijal. Ova mašina će zadati strah svima koji je sretnu na bojnom polju.

Tankeri će takođe imati retku priliku da oblikuju svoj stil igre u omiljenim vozilima sa četiri komandanta koji će govoriti svoje klasične fraze iz filma: Sara Konor, Džon Konor, T-800 i T-1000.

Operacija Hasta la Vista je već u toku u Vorld of Tanks Blitz i nudi igračima jedinstvene nagrade, od kiborg tenka sa legendarnom T-800 kamuflažom, 10 avatara inspirisanih filmom Terminator 2, 4 retke kamuflaže tenka i pozadine profila.

Dostupan do 31. januara, događaj je zasnovan na mehanici borbenih prolaza koja se sastoji od 60 faza. Po završetku svake faze, igrači će dobiti spektakularne nagrade direktno iz univerzuma Terminatora.

Sve ovo je propraćeno prilagođenim zvučnim zapisom koji će igrači čuti u Vorld of Tanks PC i Vorld of Tanks Blitz hangarima.

Za detaljne informacije Vorld of Tanks PC Battle Pass: Sudnji dan, posetite: https://vorldoftanks.com/.

Za detaljne informacije o Vorld of Tanks Blitz operaciji Hasta la Vista, posetite: https://votblitz.com. (kraj) dep/dj

 

Share: