Mundijal 2022

Dali ste maksimum

14:27 04. 12. 2022. Telegraf.rs

BEOGRAD - Nismo uspeli da se plasiramo za dalje takmičenje na Svetskom prvenstvu u fudbalu, ali sa svim porazima kao i pobedama treba se nositi dostojanstveno. javlja Telegraf.rs, pozivajući se na poruku porodice Karić fudbalskim reprezentativcima Srbije.

Naši "orlovi" su dali maksimum, videli smo odličan fudbal, veliko požrtvovanje, volju za pobedom, ali jednostavno nismo imali dovoljno sreće, ističu Karići.

Kako se ocenjuje u poruci, "možda su i provokacije dodatno doprinele nervozi, ali sve u svemu naši momci su postigli veliki uspeh samim tim što su stigli do Katara".

"Nije bilo lako doći do ovog rezultata i neki od velikih favorita se vraćaju kući, dok su autsajderi napravili ogromno iznenadjenje i idu dalje, tako da više nema pravila", smatraju Karići.

"Velike fudbalske sile nisu postigle očekivane rezultate, zato što danas svi ulažu u sport, svi se trude da igru dovedu do savršenstva, to je veliki biznis, ali su velika i očekivanja", konstatuje se u poruci.

Našim "orlovima" sada treba podrška, razumevanje, da nastavimo da ih pratimo i uživamo u fantastičnoj igri u najboljim svetskim klubovima, ističu Karići.

Videli smo koliko su želeli tu pobedu i koliko je tuge bilo u njima na kraju meča, koliko su energije dali u ovoj igri i sa kojom srčanošću su branili boje Srbije.

Hvala vam na tome! Biće novih prilika i novih pobeda,zato nećemo očajavati, život ide dalje. Želimo vam svaku profesionalnu i ličnu sreću. Uvek ćemo vas podriti i navijati za vas, za našu Srbiju, našu zastavu i himnu na pobednikom postolju, navodi porodica Karić u poruci fudbalskoj reprezentaciji. (kraj) def 

 

Share: