Donacija za lečenje dece

16:58 11. 12. 2020. FoNet

Beograd - Posle glumice Olje Lević, dobitak na tiketu u Mozzartu ostvarila je i njena koleginica Marta Bjelica, koja je odlučila da iznos od 97.800 dinara donira Fondaciji "Budi human", za lečenje dece".

U saopštenju Mozzart podseća da je decembar proglasio za mesec humanosti i da je ulog od 10.000 dinara, koji svakoga dana daje poznatim ličnostima za tipovanje ujedno zagarantovani dobitak.

Svaki "Humanitarni tiket u podne" ovog meseca je dobitan, naglašava se u saopštenju i predviđa da će do Nove godine biti sakupljeno najmanje 310.000 dinara za pomoć raznim ustanovama.

"Beskrajno smo zahvalni na još jednoj donaciji, po ko zna koju put Mozzart je pokazao svoju darežljivost i dobročinstvo. Ovo je još jedna potvrda bliskosti naše dve organizacije", rekla je Aleksandra Čubra, PR fondacije.

Bjelica je ukazala da oseća grč u stomaku zbog toga koliko je bolesne dece u Srbiji prepušteno slučaju skupljanja novca na razne načine za svoje lečenje, ali i da je srećna što je malim delom pomogla u jednoj od akcija da se skupi novac za lečenje Anike Manić. (kraj) def/dep

Share: