Epicentar biznis sveta

16:48 15. 06. 2021. FoNet/Skyline Belgrade

BEOGRAD - Kompanija AFI Europe Serbia, kao investitor projekta Skyline AFI Tower, u okviru stambeno-poslovnog kompleksa u Ulici kneza Miloša, ističe danas u saopštenju da će ova poslovna kula postati epicentar biznis sveta prestonice i predstavljati jedan od budućih simbola Beograda.

Sa 31 spratom i ukupnom visinom od 132 metra, prostiraće se na više od 40.000 kvadratnih metara. Predviđeno je da ima čak 9 brzih liftova.

Korisnici će imati na raspolaganju skoro 510 parking mesta u podzemnoj garaži, kao i mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema njihovim zahtevima i potrebama.

Prema saopštenju, kompanija AFI Europe Serbia ispunila je sve neophodne uslove da bi se objekat kvalifikovao za LEED GOLD sertifikat.

To znači da se, prilikom gradnje poštuju principi održivosti, efikasna upotreba vode, smanjenje otpada i emisije ugljen-dioksida, kao i upotreba materijala koji nisu štetni po životnu sredinu.

Projekat uključuje i sisteme grejanja, hlađenja i ventilacije koji su u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti.

Ova poslovna kula u potpunosti će biti opremljena svim uređajima visoke tehnologije i sofisticiranom telekomunikacionom opremom.

Na raspolaganju su i prateći sadržaji koji se nalaze u okviru Skyline kompleksa, poput supermarketa, restorana i kafića, ali i zone za sport i rekreaciju.

Kompanija AFI Europe Serbia tvorac je prvog i jedinog biznis parka u Beogradu, Airport City Belgrade i prvog kondominijuma u centru grada, Central Garden.

Izvršni direktor projekta Adir El Al istakao je želju investitora da stvori nešto sasvim novo i drugačije na tržištu nekretnina u Beogradu, postavi nove standarde i napravi iskorak izgradnjom ovakve zgrade.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove poslovne kule je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe, navodi se na kraju saopštenja. (kraj) def

 

 

Share: