Još jednostavnija plaćanja

11:47 02. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Komercijalna banka, članica NLB Grupe, razvila je i svojim klijentima omogućila potpuno besplatno korišćenje novih digitalnih usluga i servisa Online keš kredita  za sve one koji žele da bez papira i posete ekspozituri dođu do dodatnih sredstava na računu, saopšteno je iz te banke.

Novi Online keš krediti namenjeni su klijentima Komercijalne banke, korisnicima WEB eBanking naloga, koji primaju zaradu preko tekućeg računa u banci.

Realizuju se bez administrativnih zabrana, potpisivanja menica i troškova obrade zahteva kredita koji se odobravaju u iznosu do 600.000 dinara, sa maksimalnim rokom otplate do 71 mesec i fiksnom kamatnom stopom tokom čitavog perioda otplate. 

U ponudi je i KombankPay, aplikacija koja platne kartice seli u mobilne telefone i osigurava brža, jednostavnija i sigurnija beskontaktna plaćanja.

KombankPay usluga dostupna je svim postojećim klijentima sa aktivnim WEB eBanking nalogom i Visa ili Mastercard beskontaktnim karticama.

Proces prijave, odobravanja i isplate kredita veoma je jednostavan, i moguće ga je obaviti kroz tri jednostavna koraka putem eBanking naloga – podnošenje zahteva, prilaganje dokumentacije i realizacija. (kraj) dep

Share: