Urban u Beogradu

13:27 06. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Uoči izlaska novog albuma, Urban&4 će održati koncert u letnjem klubu Bitefartcafea na Kalemegdanu, u četvrtak 9. septembra.

Najoriginalniji predstavnici hrvatske alternativne rok scene objavili su dvostruki albuma "Lipanj, srpanj, kolovoz" koji će biti u prodaji 10. setembra.

“Nikada ne planiramo naše set liste unapred. Kada dođemo u Bitefartcafe na tonsku probu, videćemo koliko je najprimerenije novih pesama da odsviramo, s obzirom na prostor, na to kakav je dan. Sigurno da ćemo svirati nešto novo, ali bez nekih starih pesama koncert ne može proći, jer bi publika bila razočarana", izjavio je Damir Urban.

On se na koncertima obraća svakom pojedincu koji prepoznaje i doživljava emocije koje se prožimaju svakom njegovom pesmom.

“Nemamo pripremljenu dramaturgiju koncerta  uvek puštamo da vidimo šta će se na koncertu spontano dogoditi. Komunikacija s publikom je trenutak, bavimo se onim što čujemo i vidimo oko sebe i tako je sve puno lakše i lepše”, dodao je Urban.

Prethodnih nekoliko godina Urban intenzivnije sarađuje s Antom Gelom, što je rezultiralo koncertnim albumom “Urban&4 & Zagrebačka filharmonija Live at Lisinski”.

Ulaznice za koncert su u prodaji putem tickets.rs, na prodajnim mestima i online. (kraj) dep

Share: