Najgledanija serija "Tajne vinove loze"

13:59 11. 10. 2021. | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Serija "Tajne vinove loze" odnela je prestižnu nagradu za najgledaniju seriju na 11. Međunarodnom festivalu drama i serija – FEDIS, koji okuplja najznačajnije glumce i autore domaćih i regionalnih drama i serija i poslenike iz oblasti kulture.

"Tajnu vinove loze" potpisuju produkcije Telekom Srbija i MetRo Productions, a nagradu su primili izvršni producent i kreator serije Dejan Karaklajić i Jasmina Lakobrija iz Telekoma Srbija, navodi se u zajedničkom saopštenju produkcija.

Nagrada nas inspiriše da i ubuduće pomeramo granice i proizvodimo još kvalitetniji sadržaj, izjavila je Jasmina Lakobrija, šef Službe za produkciju u Telekomu Srbija.

Nagrada za najgledaniju seriju nije jedina koju je "Tajne vinove loze" ponela na ovogodišnjem festivalu, budući da je posthumno nagrađen kompozitor Zoran Simjanović za muziku u ovoj seriji.

Osim nagrada koje je dobila serija "Tajne vinove loze", nagrade za najbolji kostim i najbolju režiju pripale su Jeleni Stolici i seriji "12 reči", navedeno je u saopštenju. (kraj) vip/ivt/dj

Share: