Vodič za preduzetništvo mladih

12:32 15. 11. 2021. FoNet

BEOGRAD - Coca-Cola HBC Srbija organizovala je inovativnu Master Class seriju „How to za nove generacije: Poslovni vodič za preduzetništvo mladih” na kojoj je učestvovalo tri stotine mladih, saopštila je ta kompanija

Jedinstveni online događaj održan je u programu Coca-Cola Podrška mladima, a zahvaljujući njemu trista učesnika besplatno je dobilo priliku da sazna kako najbolje da započne svoj preduzetnički put.

Master Class je mladim ljudima pružio priliku da od vrhunskih stručnjaka čuju više o ključnim temama koje čine poslove budućnosti.

„Nikad nije bilo važnije da podržimo mlade ljude u ostvarenju njihovih profesionalnih snova nego sada. Upravo zbog toga, kroz program Coca-Cola Podrška mladima podržavamo mlade da se odvaže i stratuju neke nove poslovne poduhvate koji će obeležiti kako njihovu, tako i budućnost čitave naše zajednice. Zato smo odlučili da ih kroz novi Master Class i relevantne predavače upoznamo sa novim profesijama i osnažimo ih da hrabro započnu karijeru u novoj realnosti”, izjavila je direktorka korporativnih poslova i održivosti Coca-Cola HBC za Srbiju Nina Elezović.

Kroz program Coca-Cola Podrška mladima, do sada je prošlo oko 9.000 mladih ljudi koji žele da se bave poslom koji vole i da izgrade uspešnu karijeru. Zahvaljujući brojnim edukacijama kompanije Coca-Cola HBC Srbija koje su se nastavile i tokom pandemije, uključujući i najnoviji Master Class „How to za nove generacije: Poslovni vodič za preduzetništvo mladih”, svi zainteresovani stiču kvalitetno neformalno obrazovanje, razvijaju svoje poslovne veštine i stiču dragocena znanja iz sveta biznisa. (kraj) dep

Share: