Piksi podržao razvoj Vlasine

17:24 20. 11. 2021. FoNet | Velimir Ilić

SURDULICA - Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posetili su danas fabriku prirodne izvorske vode Rosa i ukazali na značaj očuvanja prirodnih bogatstava vlasinskog kraja, saopšteno je danas.

Radi unapređenja privrednog i društvenog razvoja vlasinskog kraja tokom proteklih 15 godina, koliko je Coca-Cola HBC prisutna na Vlasini, u fabriku Rosa vode uloženo je 15,5 miliona evra - od proizvodnje i proširivanja kapaciteta, do razvoja kadrova, infrastrukture i marketinga do promocije vlasinskog kraja "kao izuzetne turističke destinacije", navedeno je u saopštenju.

Kompanija kao deo lokalne zajednice uvek pruža i podršku sportu, ali i principima timskog, fer-pleja. Upravo tome smo svedoci danas u našoj reprezentaciji. Fudbal je timska igra i za pobedu je potrebno da svi rade zajedno kao jedan, rekao je dikretor kompanije Svetoslav Atanasov.

On je istakao važnost posete selektora Stojkovića Surdulici kao doprinos podizanju svesti o potrebi podrške malim i nedovoljno razvijenim opštinama, strateškom ulaganja u lokalni razvoj i pružanju podrške stanovništvu za brži napredak vlasinskog kraja.

"Dobre ideje, trud i zalaganje, zajedništvo i radna atmosfera, uvek donose rezultate", rekao je Stojković i poručio domaćinima da budu "još bolji, baš kao i naš nacionalni tim". (kraj) vip/dpv

Share: