Nezaboravno iskustvo

14:46 22. 03. 2022. FoNet

BEOGRAD - Sajam turizma u Beogradu biće održan od 24. do 27. marta, saopštili su danas organizatori.

Na jednom mestu moći će istovremeno da se putuje kroz Rimski period, istraži svet iluzija, gledaju viteške borbe, učestvuje u zabavnim igrama, odmori od realnosti i izađe iz uobičajene svakodnevice i napravite neverovatne fotografije i selfije, navodi se u saopštenju.

Osim što je ova manifestacija jedinstven događaj globalne turističke privrede, mesto sveobuhvatne ponude i direktnih susreta ljudi sa zajedničkim poslovnim i putničkim interesovanjima,  sam dolazak na sajam predstavlja prvi korak ka ostvarenju želja turista da posete brojne destinacije.

Poseta multimedijalnom događaju više je od puke pretrage na internetu, ovo je pravi doživljaj, mesto svih boja, mirisa i ukusa sveta i uspomena za posetioce.

Ove godine Beogradski sajam je pripremio posebne atrakcije u cilju kreiranja nezaboravnih doživljaja i uspomena za sve koji posete Sajam turizma i prateće manifestacije.

U Hali 1A posetioci će moći da putuju kroz Rimski period uz pomoć VR tehnologije, uz otkrivanje misterioznih iluzija i učešće u zabavnim igrama, slikanje selfija u različitim scenografijama, posmatranje viteških borbi i još mnogo toga. (kraj) deo/dj

Share: