Do Splita i Pule

13:32 21. 06. 2022. FoNet

BEOGRAD - Prevoznik FlixBus otvara nove direktne linije prema moru, ka Splitu i Puli i pojačava postojeće

Vodeći se time da najveći broj ljudi putuje zbog odmora i posete rodbini i prijateljima, od 23. juna pored postojećih linija do Zagreba i  Ljubljane, FlixBus autobusi voziće tri puta nedeljno do Zadra, Biograda, Vodica, Šibenika, Trogira i Splita. Do Karlovca, Rijeke, Opatije, Rovinja i Pule saobraćaće pet puta nedeljno. Iako studenti čine tek osam odsto svih putnika iz Srbije, nisu zanemarene ni njihove potrebe, ali i svih drugih koji odlaze na Exit festival, pa će uskoro biti i dodatnih polazaka za Novi Sad i Budimpeštu.

Prevoznik FlixBus se smatra evropskim brojem 1 jer gotovo da nema tačke u Evropi do koje se ne može doći FlixBusom ili FlixTrainom, a imaju poslovnice i voze i po SAD-u, Brazilu, Kanadi i Turskoj.

"Jedini smo prevoznik koji ima tako raširenu mrežu autobusnih linija. Gotovo sve evropske države su povezane u tu mrežu. Na taj način je i Srbija još povezanija i dostupnija velikom broju turista i domaćih putnika - direktno ili uz presedanje, ali uz jednu kartu.Tako na primer, možete iz Beograda doći i do Amsterdama uz jedno presedanje u Beču. Uz otvaranje autobuskih linija, putnicima FlixBusa osiguraće se i dodatne pogodnosti kroz posebne promotivne aktivnosti“, najavljuju iz kompanije.

FlixBus je vodeći uonlajn kupovini karata jer ima jednostavan i siguran način plaćanja putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice što je velika olakšica za 2/3 putnika. 

Takođe, uvek je na raspolaganju više od 20 njihovih kancelarija, kako u Beogradu, tako i širom Evrope i SAD-a iz kojih se, između ostalog, upravlja Flix mrežom linija i drugim funkcijama poput mrežnog planiranja, operativnih poslova, razvoja poslovanja, razvoja tehnologije, upravljanja kvalitetom…

Razgranata mreža i izbor destinacija nisu jedino o čemu se vodilo računa.

Cene su prihvatljive za svačiji džep, a usluga ni najmanje ne trpi zbog toga.

Naprotiv, obezbeđen je besplatan internet tokom celog puta, ima više prostora između sedišta i postoje utičnice pored svakog. Zbog onih 50 odsto putnika koji kod odabira autobusnog prevoznika naglašavaju sigurnost, FlixBus autobusi opremljeni su najinovativnijim sistemom za očuvanje sigurnosti onih koji se s njima voze.

Iz još jednog razloga se putovanje zelenim autobusom smatra posebno bezbednim, a to zato što prosečan FlixBus emituje 23 grama ugljen-dioksida po kilometru po osobi, što je više od šest puta manje od vožnje automobilom i skoro devet puta manje od putovanja avionom i zato je siguran izbor svakoga koji pri izboru prevoznika vodi računa o zaštiti okoline, što je svaki treći putnik.

Bilo da je ideja prevoznika da bude ekološki najprihvatljiviji, bezbedan, tačan, udoban ili povoljan, jasno je da tek ponešto od ovoga ne zadovoljava potrebe današnjih putnika. Pred konkuretskim firmama za prevoz putnika je nov zadatak. (kraj) dep/dj

Share: