Nov pametan telefon

11:47 23. 09. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD -  Brend vivo je u Beogradu premijerno predstavio najnovijeg člana popularne X serije – pametni telefon X80 Lite 5G, saopštila je ta kompanija

Posebne pogodnosti za kupovinu novog X80 Lite 5G u pre-order periodu.

Savršen noćni portret zahvaljujući ultra-sensing zadnjoj kameri od 64MP optičkom stabilizacijom, kao i prednjoj kameri od 50 megapiksela sa autofokusom.

Novi član vivo X serije podstiče kreativnost korisnika zahvaljujući portretnim prednjim i zadnjim kamerama, kao i jedinstvenim stilskim izrazom sa dizajnom koji menja boju, saopštila je danas ta kompanija.

Jedinstveni dizajn i završna obrada, u elegantnom tankom kućištu od 7,79 milimetara sa prepoznatljivom vivo tehnologijom promene boje.

Pametne performanse sa MediaTek Dimensity 900 čipsetom i brzim ROM-om, kao i 256 GB skladišnog prostora.

Model koji karakterišu vrhunske mogućnosti prednje i zadnje kamere, ali i jedinstvena promena boje kućišta, oduševio je sve prisutne.

Na događaju, koji je otvorila mlada muzička zvezda Angellina - ambasador modela, kompanija vivo je najavila i promotivni period tokom kog kupce očekuju posebne pogodnosti. Naime, svako ko kupi X80 Lite u periodu od 26. septembra do 9. oktobra dobiće na poklon bežične slušalice vivo TWS Air, kao dodatnu godinu garancije na uređaj*.

Novi član X serije prati misiju kompanije vivo da omogući korisnicima da naprave svoj savršeni snimak, zahvaljujući prepoznatljivim karakteristikama članova ove porodice telefona: pametnoj tehnologiji snimanja koja fotografiju u pokretu iznova čini zabavnom, i poziva korisnike da jednostavno i bez napora zabeleže svoje nezaboravne trenutke.

Ovaj telefon nudi kameru rezolucije 64 megapiksela, sa tehnologijom optičke stabilizacije slike (OIS), koja gotovo potpuno eliminiše zamućene snimke i podržava duže vreme ekspozicije, što obezbeđuje jasnije i svetlije slike i video zapise, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Dodatno, tu je sistem zadnje kamere koji takođe sadrži ultraširokougaonu kameru od 8 megapiksela, koja omogućava korisnicima da sa lakoćom snimaju visokokvalitetne, super široke snimke, kao i makro kameru od 2 megapiksela za snimanje detalja izbliza.

Vivo je dizajnirao X80 Lite 5G sa specifičnom promenom boje kako bi inspirisao kreativnost, ali i zabavu korisnika.

U Sunrise Gold verziji, koja sadrži Fluorite AG staklo koje je razvila kompanija vivo, pametni telefon dinamički menja nijansu zadnje maske iz zlatne u crvenkasto-narandžastu, kada je izložen sunčevoj svetlosti ili ultraljubičastom osvetljenju.

Na raspologanju je i diskretno elegantna, Diamond Black verzija. Kako god korisnici odluče da izraze svoj stil, tanko kućište od 7,79 mm i 177 g objedinjuje estetiku sa elegantnim dizajnom koji pruža odličan osećaj u ruci.

Telefon vivo X80 Lite 5G ima snažne performanse i visoku efikasnost kako bi osigurao neometano korisničko iskustvo uz 5G povezivanje.[2] Poseduje MediaTek Dimensity 900 čipset, koji pruža visoku energetsku efikasnost i vrhunske performanse. (kraj) dep/dj

 

Share: