Da li Denis opet ostaje sam?

12:25 03. 11. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - U četvrtoj epizodi TV serije "Zlatni dečko" koja je nastala po istoimenom filmu, Dijana (Alisa Radaković) shvata da je pogrešila što je odustala od Denisa (Denis Murić), a menadžer Omer (Tihomir Stanić) predlaže Dijani (Alisa Radaković) da se vrati Denisu (Denis Murić).

Sari (Jovana Gavrilović) nedostaje Denis (Denis Murić) i odlučuje da se vrati kući i da ga iznenadi. Menadžer Omer (Tihomir Stanić) koristi svoje veze da zatvori gradilište Džoniju (Petar Strugar) i Soniju (Ljubomir Bulajić). Dijana (Alisa Radaković) zavodi ponovo Denisa (Denisa Murića).

Maki (Igor Benčina) i Denis (Denis Murić) se zbližavaju na jednom od treninga i Denis saznaje da je Maki robijao zbog Džonjeve greške kao i da je Maki jedan od menadžera. Maki (Igor Benčina) odlučuje da napusti kuću i Denis (Denisa Murić) opet ostaje sam.

Kroz pet epizoda serije petkom na TV PRVA od 22h publiku očekuje uzbudljiva priča o sportu, o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, postaje meta različitih interesa.

Glumačku ekipu čine Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i mnogi drugi, a režiju potpisuje Ognjen Janković. (kraj) dep/dj

Share: