Poziv za volontere

14:11 17. 01. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Beogradski irski festival otvara poziv za volontiranje na svom jedanaestom izdanju koji će ove godine biti održan od 10. do 19. marta 2023. kao sinergija filmske, muzičke, likovne i književne umetnosti, uz predstavljanje najboljih ostvarenja irske kinematografije, uključujući klasike i najnovija filmska izdanja irske produkcije i koprodukcije, žive muzičke nastupe, dela vizuelnih umetnika, predstavnike savremene irske književnosti, ali i podsećanje na irsko kulturno nasleđe.

Ukoliko imate više od 18 godina, komunikativni ste, govorite engleski jezik, želite da se upoznate sa pripremom, organizacijom i realizacijom jednog od najutentičnijih festivala regiona, želite da steknete nova znanja, veštine i iskustva, upoznate nove ljude, doživite irsku kulturu i umetnost i oprobate se u oblastima koje čine produkcionu, komunikacionu i organizacionu festivalsku strukturu, pridružite se BIF timu! 

Svoj kratak cv (jedna strana a4 formata) i propratno pismo (do 150 reči) pošaljite na info@belgradeirishfestival.rs sa naznakom “Volontiranje na BIF”. Prijave za volontere biće otvorene do 30. Januara 2023. do ponoći.

Za sve volontere obezbeđen je sertifikat o volontiranju, kao i besplatan pristup svim zvaničnim festivalskim događajima. (kraj) dep/dj

Share: